Ispanaklı Somon
1 sayfadaki 1 sayfası
Ispanaklı Somon
MALZEMESİ
4 parça somon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı margarin
1 bardak ıspanak (kıyılmış)
2 diş sarmısak
1 yemek kaşığı mayonez
8 adet brüksel lahanası
2 adet havuç
Dereotu
Tuz
Karabiber
TARİF
Somonları yıkayıp, sularını süzdürün. Tuz, karabiber ve zeytinyağı sürün. Izgarada pişirin.
Ispanakları 2 dakika kadar kaynar suda haşlayın. 1 yemek kaşığı
margarin ile sarmısakları çevirin. Üzerine ıspanakları ekleyin. 2
dakika daha kavurun. Ispanakları servis tabağına yerleştirip, üzerine
ızgara balıkları koyun.
Mayonez ve ince kıyılmış dereotunu 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın. Tuz ekleyin. Somonların üzerine gezdirin.
Haşladığınız brüksel lahanası ve havuçlarla birlikte servis yapın
hanifece- Admin
- Mesaj Sayısı : 1115
Kayıt tarihi : 06/11/09
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz