hanifece
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Patatesli Balık Fırın

Aşağa gitmek

Patatesli Balık Fırın Empty Patatesli Balık Fırın

Mesaj tarafından hanifece Çarş. Kas. 25, 2009 10:52 pm

Patatesli Balık Fırın ImagesMalzeme:

1/2 kg beyaz etli balık
3 adet patates (irice)
3 adet yumurta
½ su bardağı sıvı yağ
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı galeta unu
100 gr. Kaşar peyniri
karabiber
tuz

Yapılışı:

Balıkları temizleyip başlarını ayırdıktan sonra fileto tarzında ikiye
ayırınız ve kuyruklarını kesip atınız (Bu işlemi balıkları alırken
balıkçınıza da yaptırabilirsiniz). Balık filetolarını yanmazda tavada,
iki çorba kaşığı tereyağ ilave ederek derileri hafifçe
kahverengileşinceye kadar kızartınız. Kızarmış balıkları soğumaya
bırakınız. Bilahare deri ve kılçıklarını ayıklayıp beyaz etleri küçük
parçalara ayırınız.
hanifece
hanifece
Admin

Mesaj Sayısı : 1115
Kayıt tarihi : 06/11/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz