hanifece
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ciğer Pakistan Usulü

2 posters

Aşağa gitmek

Ciğer Pakistan Usulü Empty Ciğer Pakistan Usulü

Mesaj tarafından hanifece C.tesi Kas. 07, 2009 3:13 am

Malzemeler
750 gr Kuzu Ciğeri (ince dilimlenmiş)
4 Diş Sarmısak (dövülmüş)
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Pul Kırmızı Biber
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Limonun Suyu
1/4 Su Bardağı Tereyağ


Yemeğin Tarifi
Her ciğer dilimini uzunlamasına ikiye kesip bir kenara koyunuz.
Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul kırmızı biber, karabiber ve limon
suyunu koyup karıştırdıktan sonra, ciğerleri bu kaba koyarak 1 saat
kadar bekletiniz.
Büyük bir tavada tereyağını orta ateşte eritip ciğer dilimlerini 4-6
dakika, sık sık çevirerek kızartınız. Delikli kepçeyle ciğerleri
tavadan, ısıtılmış bir servis tabağına alıp sıcak sıcak servis ediniz.
hanifece
hanifece
Admin

Mesaj Sayısı : 1115
Kayıt tarihi : 06/11/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ciğer Pakistan Usulü Empty Geri: Ciğer Pakistan Usulü

Mesaj tarafından karakan C.tesi Kas. 14, 2009 2:16 pm

güzel paylaşımın için emeğine sağlık
karakan
karakan
Admin

Mesaj Sayısı : 937
Kayıt tarihi : 05/11/09

http://hanifece.yetkinforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ciğer Pakistan Usulü Empty Geri: Ciğer Pakistan Usulü

Mesaj tarafından hanifece Paz Kas. 15, 2009 8:19 pm

teşekkür ederim .YORUM YAZAN ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN
Ciğer Pakistan Usulü 708245qq9tddswa1
hanifece
hanifece
Admin

Mesaj Sayısı : 1115
Kayıt tarihi : 06/11/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz