Pastane Açması

Aşağa gitmek

Pastane Açması

Mesaj tarafından hanifece Bir Çarş. Kas. 25, 2009 1:55 am

Pastane Açması tarifi - Pastane Açması yapilisi



Malzemeler,
2 çay bardağı sıvı yağ
4 çay bardağı ılık su
1 çay bardağı şeker
3 çay kaşığı tuz
1 paket kuru maya
Aldığı kadar un
Hazırlanışı,
Yoğurma kabına sıvı yağ, ılık su, şeker ve tuzu ekleyip karıştırın.
Üzerini kaplayacak un döküp, mayayı ilave edin.
Yumuşak bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurun.
Hamur kabarana kadar demlenmeye bırakın.
Mayalanan hamuru bir miktar sıvı yağ ekleyip tekrar yoğurun.
Hamurdan parçalar koparıp açma şeklini verin.
Üzerine yumurta sürüp tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Afiyet olsun

_________________
Hayatta kimse için ağlamaya değmez,
eğer birgün ağlaman gerekirse,
başını dik tutki gözyaşların
seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
avatar
hanifece
Admin

Mesaj Sayısı : 1115
Kayıt tarihi : 06/11/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz